Afspraak maken

Inloopspreekuur

Het inloopspreekuur is iedere werkdag van 08.00 tot 08.30 uur. U heeft hiervoor geen afspraak nodig. Dit spreekuur is bedoeld voor korte 'kleine' vragen, dit is dus niet geschikt voor uitgebreide en meerdere klachten tegelijk.

U meldt zich bij binnenkomst bij de assistente en wordt op volgorde van aankomst geholpen. Houdt u rekening met enige wachttijd.

 

Spreekuur op afspraak

Er is ook een ochtend- en een middagspreekuur waar u alleen terecht kunt met een afspraak.

Ochtenspreekuur van 10.30 tot 12.00 uur.

Middagspreekuur van 14.30 tot 16:30 uur.


U kunt voor het maken van een afspraak  bellen met de praktijk.  In verband met de planning gelieve te bellen  tussen 08.00 – 10.00, van 10.30-12.00  en van 13.00-16.00.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd nodig?

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Avondspreekuur

Er is ook de mogelijk om een afspraak te maken op onze avond spreekuur op dinsdag en donderavond:

H.W. van der Neut op dinsdag 18:00 tot 20:00

M. Evenaar op dinsdag 17:00 tot 18:00

D.Ajanaku op donderdag 17:00 tot 18:00 

In vakantietijd vervalt dit spreekuur  

 

Niet verschijnen zonder bericht

Vanaf 15-09-2015 Wordt “Niet verschijnen zonder bericht/te laat afmelden” in rekening gebracht.

 

Het komt helaas regelmatig voor dat een patiënt een afspraak maakt en vervolgens niet op het spreekuur verschijnt of niet tijdig afzegt. Hiermee gaat voor de huisarts, POH-verpleegkundige of doktersassistente onnodig veel tijd verloren. Immers er is op uw komst gerekend! Het kan altijd gebeuren dat u de afspraak niet door kunt of wilt laten gaan. Belt u in dat geval het liefst 24 uur van tevoren en geef door dat u niet kunt komen. Een andere patiënt kan dan in uw plaats ingepland worden. 

Indien u zich te laat of niet afmeldt voor een reeds gemaakte afspraak, zijn wij genoodzaakt u voor het consult een rekening te sturen.

Deze rekening (NVZB: Niet Verschenen Zonder Bericht) wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed. 

 

Wilt u onnodige kosten voorkomen, belt u dan op tijd af!!!

 

 

=====================================================================

 

Not appearing on appointment without a message / canceling the appointment too late, will be charged.

 

Unfortunately it occurs very often that a patient makes an appointment, and doesn’t show up, or cancels the appointment too late. Because of this, the doctor / nurse / assistant lose a lot of valuable time.

It can happen that you can’t come to the appointment, or the appointment isn’t necessary anymore. Please notify us at least 24 hours in advance of your appointment if you need to reschedule, or make a cancellation.

Then we can offer that appointment time to another patient who may need medical care.

 

If you are not able to keep your scheduled appointment time / and do not give us 24-hour notice, you will be charged a ‘missed appointment fee’ by your doctor’s office.

Your insurance will not cover this fee.

If you want to avoid unnecessary costs, cancel your appointment on time!